Kursus i den Gode Hemialloplastik, 2024.

Kære kolleger

Der inviteres hermed til Kursus i den Gode Hemialloplastik på Dalum Landbrugsskole, Landbrugsvej 65, 5260 Odense S den 15. marts 2024

Kurset foregår sideløbende med DSHK dagen.

Kursus i Den Gode Hemialloplastik, henvender sig til introduktions-, og kursuslæger, men også speciallæger der varetager denne behandling.

Kurset vil være sammensat af Professor Bjarke Viberg fra Odense Universitets Hospital, bistået af andre store kapaciteter inden for området.

Programmet foreligger endnu ikke i sit endelige format, men der vil være teoretisk undervisning i bl.a. valg af protese type, optimering af patienten, hvem skal have hvad, dagen sluttes med en workshop i cementering.

Der vil løbende være forplejning med formiddagskaffe ved ankomst, frokost, kaffepauser i løbet af dagen og afsluttende Tapas inden afrejse.

Derfor er der rig mulighed for at mødes med kolleger fra hele landet.

Vedlagte program er foreløbigt, det endelige program fremsendes inden dagen, og vil løbende blive opdateret på DSHKs hjemmeside.

Pris 800 kr. inkl. forplejning

 

Tilmeldingen (åbner senere) foregår på DSHKs hjemmeside  https://dshk.ortopaedi.dk

Spørgsmål i forhold til tilmelding til: Julie.Ringstrom.Brandt@rsyd.dk

 

Tilmeldingsfrist: 1. februar 2023

 

Eventuelle spørgsmål kan rettes til Morten Bøgehøj, moboeg@rm.dk

 

Vi ser frem til et spændende kursus.

 

Med venlig hilsen på vegne af DSHK

 

Julie Brandt                                              Thomas Jakobsen                                     Morten Bøgehøj