Handelsbetingelser for DSHK Webshop

Disse handelsbetingelser gælder for DSHK Webshop. Webshoppen ejes af Dansk Selskab for Hofte- og Knæalloplastikkirurgi (DSHK), CVR: 34771774.

DSHK Webshop sælger adgangsbilletter (deltagerafgift) og andre ydelser relateret til møder arrangeret af DSHK.

Webshoppens adresse er: https://dshk.ortopaedi.dk

Informationer om aktuelle kongresser/møder/DSHK dag/andre aktiviteter findes på https://dshk.ortopaedi.dk

Betalingsmetoder

DSHK Webshop modtager kun betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA. Beløbet trækkes på købers konto, når DSHK har modtaget og accepteret ordren.

Transaktioner gennemføres via en krypteret og sikkerhedsgodkendt løsning med kortindløsning gennem Nets/Teller og med QuickPay som betalingsgateway.

Køb og levering

Køb af adgangsbilletter og andre ydelser er først gældende, når køber har modtaget en ordrebekræftelse.

Ordrebekræftelsen fungerer som deltagerbevis.

Fortrydelsesret

Fortrydelse kan ske frit frem til tilmeldingsfristens udløb men kan kun ske ved skriftlig henvendelse til DSHK (se e-mail adresse under kontaktinfo). Ved fortrydelse efter tilmeldingsfristens udløb kan der ikke ske refusion af betalte deltagerafgifter.

Priser

DSHK er en almennyttig forening og derfor momsfritaget ved salg af adgangsbilletter og andre ydelser i forbindelse med sine aktiviteter.

Alle priser i webshoppen vises i danske kroner (DKK). DSHK forbeholder sig ret til at ændre priserne uden forudgående varsel.

Når du handler i DSHK Webshop gælder dansk rets almindelige købe- og aftaleretlige regler, herunder reglerne om forbrugerkøb. Som forbruger er du derfor beskyttet af den gældende lovgivning på området, dvs. særligt Købeloven og Forbrugeraftaleloven.

Forbehold

DSHK forbeholder sig ret til ændringer i programmet for aktuelle kongresser/møder/DSHK dag/andre aktiviteter, ligesom aflysning kan forekomme. Der vil ikke blive krævet betaling i tilfælde af aflysning, med mindre aflysning skyldes forhold, som er udenfor DSHK’s kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout.

Ændringer i program annonceres på https://dshk.ortopaedi.dk.

Der er kun plads til et begrænset antal deltagere, og der tages således forbehold for udsolgte pladser.

Ved tilmelding til aktuelle kongresser/møder/DSHK dag/andre aktiviteter og dertil relaterede aktiviteter, accepterer køber herværende handelsbetingelser.

Registrering på https://dshk.ortopaedi.dk er gratis og alle køb er frivillige. Ved registrering enten ved tilmelding til årsmøde eller køb på hjemmesiden, anses personen at være indforstået med og tilslutter sig vores handelsbetingelser, herunder også vores privatlivspolitik.

Indsamling og behandling af Personlige Data

For at kunne opfylde dine ønsker i køb/tilmelding til møder fra vores hjemmeside https://dshk.ortopaedi.dk er det nødvendigt at vi indhenter og benytter visse personlige data – Navn, adresse, telefonnummer, arbejdssted (til navneskilte) og E-mail-adresse. Vi vil ikke bede om, eller indsamle, informationer, som ikke er relevante for at kunne opfylde vores forpligtigelser til dig.

Vi vil kun opbevare dine relevante personoplysninger så længe du er aktiv og i visse tilfælde derefter i det tidsrum som er påkrævet af lovgivningen (regnskab). Dine kundeoplysninger bliver ikke videregivet eller delt med tredje part fraset i forbindelse med trykning af navneskilte til aktuelle kongresser/møder/DSHK dag/andre aktiviteter ved ekstern leverandør.

Oplysninger bliver videregivet til revisor og IT til håndtering af data vedrørende specifikke formål til regnskab.

Alle udvekslinger af data foregår sikkert og krypteret.

Kontakt information

Dansk Selskab for Hofte- og Knæalloplastikkirurgi

CVR-nummer
34771774

Adresse
Føns Strandvej 5

Postnummer og by
5580 Nørre Åby

Email: Julie.Ringstrom.Brandt@rsyd.dk